Stutteri Krafla

Nyheder 2024

Tiden flyver, og føllene og unghestene vokser. Der sker så meget på kort tid. Nu er de i vinterpels og bliver forvandlet til små tykke rumpe-nisser, som bliver igen til smukke elgante heste her til foråret.


Nu har vi fået tilredet fine Helga, som er vores sidste efter Sverta og Bliki. Hun er rigtig fin og har været mild og nem med et godt sind og en god tølt. Det er altid så spændende, når ungheste pludselig bliver rideklar og klar til næste fase som ridehest 😋

Vi endte med med 4 nye afkom fordelt med 2 hopper og 2 hingste. Om aftenen er der følshow - her er det Glæda (den røde) og Músvákur (den sorte), Brynjar (den grå) og Dufa (den sortbrune) som løber og leger.

Smukke Alfadis fremvist af Rikke Sejlund til kåring maj 2023 (foto øverst)

og nedenunder er det 4 årige Helga fra Krafla med sit søde hoppeføl Glæda efter Huni fra stutteri Sonne.

Foto Kirstine Bach Skovbo

Så har der for alvor været gang i salget og smukke Silja er solgt til vore svenske hestevenner og er allerede i gang med ny tilværelse som ridehest i Sverige sammen med Sólrún. 


Ligeledes skal både Lotta og Feykja i løbet af sommeren tage turen over sundet til Bodil og Anki og mødes med de mange Krafla-heste på Kulla Gunnarstorp i Sverige.


Nederst foto af Lotta og Feykja - 2 flotte Spoi døtre


Her står Freja med sit 3. Spoi afkom, det er en fin kombination, som vi er vældig tilfredse med.


Det er så spændende at følge sine afkom på deres rejse fra føl til ridehest. Her er det Nanna og Bjarni, der virkelig er et super makkerpar 💥 Vi glæder os til at se dem på banerne eller på skovturen, når I til efteråret drager afsted på efterskole sammen. (foto herunder af Nanna og Bjarni fra Krafla)