Stutteri Krafla

Nyheder 2014

August-december

Smukke Jonina, kåret i Tyskland med 7,84, meget gik godt andet kan blive bedre, så hendes ejere får hende kåret igen til næste år :-) mest overraskende var galopkarakter på 8,5 set i lyset af, at hun har stærke pasanlæg, men en fantastisk rejse at være med på med denne super spændende hoppe.

Så kom vi igang med årgang 2011, her er det Kongur som er i tilridning hos Hildur sammen med Stjarna, det går super nemt. Det gavner sig at avle på heste, der er tidlig klar. Kongurs mormor kom i første klasse i en alder af 4 år.

Året sluttede med nogle dejlige rideture med børn og naboer, og så tog vi lige en tur med Stjarna som håndhest, så hun vænner sig til toget. Hun er vældig cool, så spændende hvad det udvikler sig til.

Januar-juli

årets første 6 måneder gik stort set med at vente på de dejlige føl, som kom i foråret 2014. Det blev Fantasia, Petur og Bjarni, som alle levede op til de store forventninger, vi har til vores føl. 

Så har vi solgt vores dejlige hingsteføl fra i år, og ønsker de nye ejere Pia og Anette stort tillykke. Heldigvis bliver de boende, så vi kan følge dem og lære dem bedre at kende. De tegner allerede nu til at blive to meget spændende rideheste, når de engang bliver rideklar...

Ligeledes er det store bedækningspuslespil i gang og hopperne køres land og rige rundt. Vi har også i år forsøgt at finde frem til rigtig gode hingste, som kan matche hopperne bedst muligt.

Hingstelisten er således opdateret med nye hingste, da vi har prøvet nogle nye hingste bla. Ljoni, Hnokki, Kristall og Lidur.